Hej!

Både Maggan och Blixten är sålda, Maggan åkte till Norge, och Blixten fick flytta till Götene. Känns bra med båda tycker jag, även fast det såklart blir lite konstigt när de lämnar stallet!

Istället har jag fått in en treåring för inridning och eventuellt visning på treårstest, Pollux e.Temptation ue.Dicaprio. Han är halvbror med Di Maggio som va här på inridning förra sommaren. Verkar väldigt trevlig och okomplicerad, redan haft sadel och träns och löshoppat 😉

Final Edition (Eddie) är också ny i stallet, och han kommer snart vara till salu, jag ska bara rida in mig lite på honom först ! Han är iaf e.Chirlon ue.National Zenith xx, och verkar också väldigt trevlig. Har hunnit rida några gånger och även löshoppa, vilket han gör gärna och bra.

Sen har Skrållan kommit tillbaka för vidareutbildning och tävling, och Sheraline likaså!

Texas har hunnit göra två starter i 120 i år och har lekt sig genom båda, så nu på söndag ska han få debutera 130. Oavsett hur det går kommer han få gå en lägre klass tävlingen efter så att han får det lite enkelt igen efter debuten 🙂

Kalle skötte sig helt fantastisk förra helgen i Falköping, felfri 1m lördag och super runda med ett pet i debuten i 110! Katie va också väldigt fin och felfri i 1m lördag, men blev väldigt spänd på framhopningen till 110 på söndag och det hängde tyvärr kvar inne på banan…

United gjorde debut för i år i Falköping, felfritt och enkelt i 1m. Har även börjat tävla Sheraline, och hon va felfri 90 och hade ett pet i 1m i Falköping.

Fick några fina produkter från K9 av mina samarbetspartners, Pavo och Cornell Stable. De ska testas till helgen när det är dags för dressyrtävling med Kalle och Katie på lördag och hoppning med Texas på söndag! Kalle och Katie ska gå LB3 och LA3, trodde från början att det va LA1, så vi har inte tränat på förvänd galopp på halv 20-metersvolt, men det får gå som det går smiley Rutin innanför de vita staketen kommer de i alla fall att få!

Cecil har gipsat sin hov pga en hovspricka, så det blir ingen tävling på honom på ett tag tyvärr.. Han har inte varit halt eller haft problem med den, men nu är det gjort i förebyggande syfte så den inte ska bli djupare och börja störa honom…

Gå gärna in på denna länken och titta på Pavos presentation av mig (då kanske de gillar mig ännu mer smileysmiley ) och kolla såklart även genom deras olika erbjudanden och sortiment! https://www.facebook.com/pavofanclub/